torstai 25. kesäkuuta 2015

Vaipparoskis on pakollinen, piste

Nyt sitten jokainen joka epäilee, että "tarviiko nyt tommosta" niin suut suppuun ja sanotte "Kyllä tarvitaan". Meidän roskis tuli paikalliselta diileriltä Babystyle.fi. Pitkään näitäkin arvottiin, kun ei näistä oikeen kukaan osannut (vauva-foorumin lisäksi) kertoa.

ANGELCARE NAPPY DISPOSAL SYSTEM - jösses mikä nimi
Koska mitään kovin isoa faktaa ei löytynyt niin tosiaan päädyttiin vähän niinkusta halvimpaan. Ei tuollaiseen viitsi omaisuutta hassata, jos laite onkin ihan *ska. Pönttö olikin siis parin kympin arvoinen. Siltä se tuntuukin, mutta ajaa asiansa. Kyseinen malli käyttää omia "kaseetteja" roskapussina. Kasetista tulee muoviputkea joka solmitaan ja vedetään pohjaan. Luukusta täytetään pommeilla ja täyttyessä katkaistaan pussi, suljetaan suu ja vedetään taas uusi tilalle.

Eli siis vaan parikypää ja homma toimii, no ei ihan. Kyseisen laitoksen kasetti kesti meillä reilu viikon. Yhden kasetin hinta on 8-10€ riippuen kaupasta. Näin nuukana maalaisjunttina päätin vähän kokeilla omaa tuunausta. Annoin kasetin olla paikoillaan ja kiepsautin perinteisen Rainbowin roskapussin paikalle ja sehän toimii silläkin. Asennus on hieman haasteellisempi kuin oikeassa, mutta säästetyt eurot kyllä hymyilyttävät. Laite on siis pätevä ja ehdottoman hyvä hankinta, mutta oman mielen mukaan kannattaa miettiä ostaako kasetteja vai viritteleekö pusseja.

Valmistajan huikeat videot http://www.angelcare-monitor.co.za/help-center/nappy-disposal/instructional-video-nappy-disposal

5/5 Jatkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti